Koninklijk Buffet
Speciaal voor koningsdag 27 april hebben wij een mooi Koninklijk Buffet samengesteld.
Warme gerechten:
- Glaasje Oranjesoep met bacon en kokos
- Varkenshaas Medaillons, in een romige bospaddestoelen saus
- Royal Stoofvlees in rode wijnsaus
- Gevulde kiprolletjes gevuld met abrikoos en appel omwikkeld met spek
- Zalmmedaillons in kreeftensaus
- Pommes gratin, gegratineerde aardappeltaart
Koude gerechten:
- Appeltjes van oranje salade. Een salade gemaakt van appel, sellerij, bleekselderij, walnoten en mandarijn
- Beenhamsalade Koninklijk genot. Salade van beenham, ei, prei en appel
- Vorstelijke Patéschotel. Cranberrypaté, peperpaté en Bourgondische paté gepresenteerd met verse vruchten
- Rauwkostsalades. Assortiment rauwkostsalades met dressings
Bijgerechten:
- Stokbrood, Oranje kruidenboter
Het buffet zal feestelijk worden gepresenteerd op spiegels en rijkelijk worden aangekleed.