Les Bagages

In het landelijk gelegen Wadenoijen zullen in het eerste kwartaal van 2021 een nieuwe bistro & een vergaderruimte worden geopend, genaamd 'Les Bagages'. Voor wie ongestoord en comfortabel in landelijke en huiselijke sfeer wil vergaderen, kan hier terecht met maximaal 16 personen. Genieten van o.a. verse kwaliteitskoffie en een overheerlijke lunch naar wens. Alles is mogelijk; Les Bagages & Bazuijnen Partyservice leveren samen maatwerk!

Voor een heerlijke ongedwongen avond uit eten kun je terecht in de zeer gezellige en warm ingerichte bistro. Je zult je hier absoluut thuis voelen! Er is plaats voor maximaal 28 personen. Het concept dat voor de bistro is bedacht, is uniek! Dit is de wijde omtrek niet te vinden!

Je kunt kiezen uit 4 driegangenmenu's per seizoen. Het eten is streekgebonden (wat dacht u van een heerlijk stuk vlees van Hereford koeien!), wordt ter plekke vers door Bazuijnen bereid en is te reserveren via intekening op de website van Les Bagages (nog in ontwikkeling). Je wordt thuis opgehaald en weer thuisgebracht! Na heerlijk gegeten te hebben, kun je nog even nagenieten van een lekker drankje in een ouderwetse kroeg. Kortom; een ECHTE avond uit!

Uiteraard is deze locatie ook zeer geschikt voor kleine gezelschappen met verschillende doeleinden. Hierover is te zijner tijd meer informatie te vinden op de website van Les Bagages.

De voorbereidingen voor Les Bagages zijn op dit moment nog in volle gang. Zie de mooie foto's (fotograaf: Simon Meindertsma) voor een eerste impressie van de bistro. We houden je op de hoogte van de verdere ontwikkelingen!